Polițiștii ialomițeni caută trei colegi noi pentru Biroul Protecția Animalelor

Polițiștii călărășeni caută trei colegi noi pentru Biroul Protecția Animalelor

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița organizează concursuri pentru ocuparea a trei posturi de posturi de ofițer din sursă externă, în cadrul Biroului Protecția Animalelor.

Posturile vacante scoase la concurs, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale, sunt două posturi de ofițer de poliție medic veterinar și un post de ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor.

Înscrierile se fac on-line până la data de 19 februarie, ora 16.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, la adresa de e-mail resurseumane@il.politiaromana.ro, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Ialomița, se pot obține consultând pagina de internet IPJ Ialomița, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, accesând adresa https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*