Ialomița News este o publicație online editată de echipa cu o experiență de peste 19 ani, coordonată de jurnalistul Adrian Boioglu. Publicația face parte din trustul media CityDigital. 

Conținutul de calitate este cel din informații verificate. Știrile, reportajele, interviurile de pe Ialomița NEWS sunt scrise de jurnaliști cu experiență, care nu fac rabat de la calitate în favoarea mondenităților și a bârfelor.

Acestea sunt articolele pe care vrei să le distribui pe Facebook, pe care vrei să le citești și să le împărtășești cu toată lumea.

Vei găsi aici știri din județul Ialomița și nu numai, reportaje care merită citite, editoriale și video editoriale cu opinii pertinente, dar și interviuri sau informații sociale și politice.

Informațiile sunt întotdeauna verificate, articolele sunt documentate temeinic, iar titlurile nu sunt doar un click-bait. Nu vei vedea pe Ialomița NEWS atacuri la persoană sau materiale de umplutură – horoscop, bancuri, matrimoniale.

Ialomița NEWS este o publicație care își respectă cititorii

Ai cele mai importante informații utilitare, preluări de comunicate de presă care te interesează. Aici găsești video și fotografii de calitate în aproape toate reportajele și interviurile pentru că viitorul este legat de o experiență multimedia completă.

Experiența jurnaliștilor care fac parte din echipa Ialomița News se întinde pe mai bine de 19 ani, așa că unul dintre principiile noastre este să nu înșelăm încrederea cititorilor. Nu vei vedea titluri înșelătoare, nu vei găsi informații greșite sau mincinoase și nici nu te vei lovi de mondenități decât în măsura în care prezentarea lor în paginile acestui portal este relevantă pentru public.

Tocmai de aceea cerem cititorilor și celor care vor să comenteze la articolele publicate pe Ialomița News să își folosească o adresa de email reală și să ofere valoarea în plus printr-o dezbatere civilizată. Oferim respect și cerem același lucru de la cititorii portalului.


Vrei să citești și altceva pe Ialomița News? Vrei să ne dai un pont sau să ne trimiți o informație relevantă? Ai la dispoziție un număr de WhatsApp și o adresă de email.

WhatsApp: +40732 936 899

email: contactilnews.ro


Vrei să intri în contact cu echipa de marketing Ialomița NEWS? Profesioniștii în domeniul advertorialelor și campaniilor media vor fi alături de tine.

Ialomița NEWS face parte din portofoliul CityDigital Agencywww.CityDigital.ro

telefon: +40 (740) 179 533.

email: marketingcitydigital.ro