ILnews TV: Alexandru Potor, administratorul public al județului Ialomița, despre pașii de dezvoltare ai zonei și planurile pentru municipiul Slobozia

Alexandru Potor, administratorul public al județului Ialomița și jurnalistul Adrian Boioglu, manager al publicației ILnews. FOTO Mitică Raftu / ILnews.ro
Alexandru Potor, administratorul public al județului Ialomița și jurnalistul Adrian Boioglu, manager al publicației ILnews. FOTO Mitică Raftu / ILnews.ro

Alexandru Potor, administratorul public al județului Ialomița, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la ILnews TV.

Cu acest prilej, Alexandru Potor a explicat care este rolul unui administrator public. De asemenea, el a prezentat și proiectele pentru județ din sănătate, educație, infrastructură și turism.

Alexandru Potor mai vorbește despre regretele sau nerealizările acestui mandat și povestește când are timp să se mai ocupe de firmele la care este acționar.

De asemenea, Alexandru Potor spune ce îl motivează să meargă mai departe în politică și în administrație în condițiile în care firmele sale sunt prospere.

Alexandru Potor a mai declarat că va candida la Primăria Slobozia și a identificat principalele probleme ale municipiului și a precizat ce trebuie să facă viitorul edil.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*