Un copil de cinci ani, din Fetești, găsit călătorind singur într-un tren spre Constanța. El plecase de acasă dorind să ajungă la plajă

Cale ferată. FOTO ILnews.ro

Polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța – Biroul Siguranță Publică și Protecția Călătorilor, au găsit duminică, 06 august, un copil de cinci ani, din municipiul Fetești, care călătorea singur în trenul IR 1928 București – Constanța.

Copilul se afla în tren fără supravegherea vreunui adult, iar explicația lui a fost uluitoare: plecase voluntar de la domiciliu, fără știința părinților, cu intenția de a ajunge în județul Constanța, la plajă. Din fericire, micuțul nu prezenta semne vizibile de violență și a asigurat polițiștii că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, iar copilul a fost internat în Centrul de primire minori în regim de urgență Aluniș Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*