Tânăr reținut pentru lipsire de libertate, act sexual cu minor și violență în familie în comuna Stelnica

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au reținut un tânăr în vârstă de 20 de ani, suspectat de comiterea unor infracțiuni grave. Individul este acuzat de lipsire de libertate, act sexual cu un minor, violență în familie și amenințare.

Potrivit IPJ Ialomița, în data de 28 iunie, tânărul, din municipiul Fetești, ar fi răpit și ținut ilegal sub control o fată de 15 ani, care locuiește în comuna Stelnica. Pe parcursul captivității, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore și l-au transferat pe suspect în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița. De asemenea, în vederea protejării victimei, s-a emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.

Dosarul penal întocmit pe numele tânărului cuprinde acuzațiile de lipsire de libertate, act sexual cu un minor, violență în familie și amenințare. Cercetările sunt în desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, în vederea strângerii de probe pentru susținerea acuzațiilor și a probării întregii activități infracționale a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*