Polaris M Holding caută să angajeze în Slobozia o persoană pentru postul de agent încasator

Mașinile de salubritate Polaris M Holding

Polaris M Holding Slobozia angajează o persoană pentru postul de agent încasator pentru teren. Postul presupune munca de birou și de teren, relaționare cu clienții.

Persoanele interesate trebuie să aibă:

  • Atenție sporită,
  • Bune calități de comunicare,
  • Calități organizatorice,
  • Rezistență la stres.

Cei interesați pot obține mai multe detalii la sediul Polaris M Holding Slobozia de pe strada Gării nr. 3, sau telefonic la numărul de telefon 0371501008

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*