Puncte de prim ajutor înființate în Fetești pentru a-i ajuta pe oameni să lupte împotriva caniculei

Disconfort termic accentuat și caniculă, în județul Ialomița

Din cauza temperaturilor crescute și a indicelui de confort depășit, Primăria Municipiului Fetești prin Comitetul Local pentru Situații de Urgență a înființat cinci puncte de prim ajutor.

Potrivit reprezentanților instituției, cele cinci puncte de prim ajutor funcționează la:

  1. Dispensarul uman din cartierul Coloniști;
  2. Farmacia Lelia din cartierul Fetești Oraș (cunoscut și sub denumirea de Fetești Sat);
  3. Farmacia Anisa din cartierul Fetești Gară;
  4. Farmacia Lelia din cartierul Fetești Gară;
  5. Piața Agroalimentară din cartierul fetești Gară.

Primăria a aprovizionat fiecare punct cu apă minerală și pahare de unică folosință. În funcție de evoluția temperaturii se va dispune și montarea de corturi de prim ajutor deservite de asistente comunitare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*