Incendiu la o locuință din localitate Valea Ciorii

Pompierii au reușit să stingă focul. FOTO ISU Ialomița

Două echipaje ale ISU Ialomița au fost trimise în cursul dimineții de 27 ianuarie la un incendiu izbucnit într-o locuință din localitate Valea Ciorii. Apelantul a sesizat faptul că acoperișul unei case a luat foc.

Două echipaje de pompieri cu autospeciale cu spumă și apă și un echipaj SMURD au răspuns apelului 112, deplasându-se la fața locului. Potrivit primelor informații, este vorba de un incendiu izbucnit de la un coș de fum neizolat termic și care a aprins podul.

Pagubele au fost limitate de către pompieri, fără a se înregistra victime.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*