În urma unei manevre de depășire neregulamentare, o mașină s-a răsturnat pe câmp în apropiere de Amara

Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanță în misiune, în județul Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

În dimineața de 18 mai, în jurul orei 6.00, pe DN 2 C, în afara localității Amara s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Evenimentul rutier s-a produs în urma unei manevre de depășire.

Polițiștii au stabilit în urma anchetei că, în timp ce un bărbat de 45 de ani, conducea un autoturism pe DN 2C, din direcția Amara către Slobozia, în momentul efectuării unei manevre de depășire, nu a observat că un alt autovehicul se angajase deja în depășirea sa. Pentru a evita coliziunea, cel de-al doilea șofer a efectuat manevra de evitare prin viraj la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabila și răsturnându-se de mai multe ori pe spațiul verde din imediata apropiere a acostamentului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea șofer, un bărbat de 66 de ani din orașul Amara.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscop cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*