În Fetești continuă campania de încheiere a contractelor pentru colectarea deșeurilor menajere

Pubele de gunoi. FOTO Paweł Czerwiński

Primăria Municipiului Fetești anunță că societatea Urban continuă campania de încheiere a contractelor pentru colectarea deșeurilor menajere cu persoanele din oraș care nu au semnat până în prezent aceste documente.

Decizia a fost luată din cauză că numai în jur de 50 la sută dintre proprietarii de gospodării respectiv de locuințe din orașul Fetești au contracte cu acest operator.

„Acțiunea este necesară în vederea scăderii prețului pentru colectarea deșeurilor menajere, deoarece tariful se stabilește în funcție de numărul de contracte”, au precizat reprezentanții instituției.

Echipele care merg, zilnic, pe teren pentru încheierea acestor acorduri sunt formate din lucrători ai societății Urban și ai Poliției Locale. Contractele se pot încheia și la punctul de lucru al societății Urban, situat pe strada Călărași, în vecinătatea clădirii fostei primării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*