Urmărire prin două localități și focuri de armă, pentru prinderea unui tânăr ce furase un autoturism

Armă de foc. FOTO Skitterphoto
Urmărire prin două localități și focuri de armă, pentru prinderea unui tânăr ce furase un autoturism. FOTO Skitterphoto

Un tânăr de 21 de ani, fără permis de conducere, care a furat un autoturism, a fost prins de polițiștii ialomițeni după ce a fost urmărit de mai multe echipaje în localitățile Slobozia și Țăndărei. Pentru prinderea lui au fost trase două focuri de armă. El este acum cercetat penal pentru conducere fără permis, furt calificat și furt în scop de folosință.

Potrivit Poliției Județene Ialomița, în seara zilei de miercuri, 24 noiembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii Țăndărei au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea locuinței. Autovehiculul în cauză a fost dat în urmărire, în scurt timp acesta fiind interceptat și oprit pe raza municipiului Slobozia.

„În momentul în care polițiștii i-au solicitat șoferului documentele personale și ale mașinii, acesta a întors brusc și a fugit de la fața locului, pe DN 2A, către orașul Țăndărei, unde a fost interceptat de un alt echipaj rutier, însă bărbatul nu s-a conformat somațiilor polițiștilor, care au executat două focuri de armă în plan vertical și în pneuri”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Autoturismul în cauză a fost depistat în scurt timp abandonat pe o stradă lăturalnică, iar șoferul a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 21 de ani, care în bazele de date ale Poliției Române figurează fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuare polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*