Locuitorii din Slobozia își pot achita impozitele și taxele locale și la oficii ale Poștei Române

Oficiul Poștal 1 Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Oficiul Poștal 1 Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Municipiul Slobozia a încheiat un parteneriat cu Poșta Română ce va permite contribuabililor să achite impozitele și taxele locale în cadrul Oficiilor Poștei Române.

Astfel, începând de luni, 06 septembrie, contribuabilii din municipiul Slobozia pot achita taxele și impozitele locale în cadrul celor două oficii ale Poștei Române:

  • Oficiul Poștal 1, din bulevardul Unirii nr.2
  • Oficiul Poștal 3, din bulevardul Matei Basarab, Bl.T

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.30.

„Obiectivul parteneriatului nostru este crearea mai multor puncte de încasare a taxelor și impozitelor locale astfel încât să scurtăm distanța necesară pe care contribuabilii sunt nevoiți să o parcurgă până la cel mai apropiat punct de încasare. Acest parteneriat cu Poșta Română are ca țintă principală contribuabilii care nu sunt atât de familiarizați cu tehnologia astfel încât să poată achita taxele online, în special părinții și bunicii noștri. Ne dorim ca aceștia să aibă posibilitatea să achite contribuțiile în cel mai apropiat loc față de domiciliul lor pentru a reduce distanța parcursă, în special atunci când vremea nu este favorabilă”, au precizat reprezentanții Primăriei Slobozia.

Potrivit acestora, principalele beneficii ale plății impozitelor și taxelor locale la cele două oficii poștale sunt:

  • deplasări mai scurte;
  • posibilitatea de a rezolva mai multe probleme simultan (exemplu: ridicare colet și achitarea contribuțiilor).

Totodată, este încurajată și promovată și modalitatea de achitare a taxelor și impozitelor online, prin intermediul website-ului instituției sau prin intermediul platformei Ghiseul.ro, în cazul în care timpul nu permite o deplasare până la cel mai apropiat punct de încasare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*