FOTO Locuință cu șase încăperi din Alexeni, distrusă de un incendiu violent

Locuință din Alexeni, distrusă de un incendiu violent. FOTO ISU Ialomița

O locuință din comuna ialomițeană Alexeni a fost distrusă, luni, într-un incendiu violent. Focul a izbucnit cel mai probabil de la un cablu electric, iar pompierii au acționat timp de peste cinci ore pentru a stinge flăcările.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pompierii militari au fost solicitați să intervină, luni dimineață, în jurul orei 09.00, pentru a lichida un incendiu izbucnit la o locuință din comuna Alexeni. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la Detașamentul Urziceni, care au acționat cu trei autospeciale cu apă și spumă, fiind sprijiniți de echipajul SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor la locul evenimentului, interiorul locuinței, tip parter și mansardă, ardea cu violență, focul fiind alimentat de materialul din care aceasta era executată – bușteni din lemn”, au transmis sursele citate.

Pompierii au lucrat mai bine de cinci ore pentru lichidarea incendiului, care a înghițit interiorul casei – șase încăperi cu mobilierul, electronicele și electrocasnicele, elementele din starea de fixație, îmbrăcămintea și documentele din acestea, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, precum și acoperișul acesteia pe o suprafață de circa 250 de metri pătrați.

„Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată”, au precizat pompierii ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*