Finanțiștii ialomițeni au colectat la buget, în primele nouă luni ale anului, peste 835 de milioane de lei

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în perioada ianuarie – septembrie 2021, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 836,34 milioane lei, cu 174 milioane lei mai mult decât s-au colectat în aceeași perioada a anului 2020.

Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate se prezintă astfel:

  • bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 285,36 milioane lei cu 58,65 milioane lei mai mult decât în primele nouă luni ale anului trecut;
  • la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 381,35 milioane lei, mai mult cu 83,79 milioane lei decât în perioada similară a anului precedent;
  • la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 10,74 milioane lei cu 1,57 milioane mai mult decât în perioada ianuarie – septembrie 2020;
  • la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 158,89 milioane lei, mai mult cu 29,99 milioane lei decât în aceeași perioadă a anului precedent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*