„Ivana cea groaznică”, o nouă premieră cinematografică la Casa Municipală de Cultură Slobozia

Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia anunță o nouă premieră cinematografică vineri, 23 octombrie, de la ora 18:00, la Casa Municipală de Cultură.

„Ivana cea groaznică”, o co-producție România-Serbia, spune povestea unei actrițe sârbe care lucrează și trăiește în România, dar, după o serie de probleme de sănătate, decide să își petreacă vara pe malul celălalt al Dunării, în Kladovo, orășelul natal, înconjurată de familie.

Primarul îi propune să fie imaginea celui mai important eveniment local – Festivalul de Muzică Podul Prieteniei – și, deși nu foarte convinsă, Ivana acceptă. Odată cu sosirea excentricilor săi prieteni de la București și pe măsură ce bârfele legate de povestea ei de dragoste cu un băiat mult mai tânăr se împrăștie în oraș, Ivana ajunge în pragul unei căderi nervoase.

Trailer oficial: https://www.cinemagia.ro/trailer/ivana-cea-groaznica-22479/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*