RAJA oprește apa în mai multe zone din municipiul Fetești

În vederea cuplării noilor conducte de alimentare cu apă la Stația de Tratare și Pompare apă potabilă din municipiul Fetești, RAJA va întrerupe furnizarea apei potabile, în mai multe zone din oraș, în noaptea de 20 spre 21 iunie, în intervalul orar 23.00 – 08.00.

Astfel, pe timpul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zonele Fetești Oraș, Fetești Gară, Coloniști și Vlașca.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Intervențiile sunt executate în cadrul Contractului de lucrări CL25 – „Rețele apă și aducțiuni Fetești. Rețele de canalizare Fetești”, în valoare de aproximativ 42 de milioane de lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*