Accident rutier între un autoturism și un tractor, pe drumul ce leagă localitățile ialomițene Coșereni de Movilița

Accident rutier pe drumul ce leagă localitățile ialomițene Coșereni de Movilița. FOTO IPJ Ialomița

Un accident de circulație, urmare a coliziunii dintre un autoturism și un tractor, s-a petrecut în după amiaza zilei de vineri, 30 aprilie, în jurul orei 18.00, pe drumul ce leagă localitățile Coșereni de Movilița.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, în urma coliziunii a rezultat o victimă, pasager al autoturismului, ce a fost transportată la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, în cazul șoferului utilajului agricol rezultatul a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar in cazul celuilalt conducător auto o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*