ILnews TV: Dragoș Costin Telehuz, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Ialomița, despre principalele obiective dacă va câștiga alegerile

Dragoș Costin Telehuz și jurnalistul Adrian Boioglu FOTO Mitică Raftu

Dragoș Costin Telehuz, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Ialomița, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la ILnews TV.

Cu acest prilej, Dragoș Costin Telehuz a povestit de ce a intrat în politică și a explicat ce experiență are în administrație.

El a vorbit despre câteva obiective pe care le are în cazul în care va câștiga alegerile, iar acestea sunt din mai multe domenii, printre care agricultură, dezvoltare economică, turism.

De asemenea, candidatul PNL la președinția CJ Ialomița s-a referit și la reorganizarea administrativ teritorială a României, dar și cum vede viitoarele alianțe din Consiliul Județean Ialomița.

– Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Ialomița
– Executat de SC CityMedia Consulting SRL – portal: www.ilnews.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240015


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*