Junioarele 2 de la CSM Unirea Slobozia, înfrângere în prima etapă a grupei “Valoare 2” cu CSM București

Junioarele 2 de la CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM Unirea Slobozia

Junioarele 2 de la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia au cedat în prima etapă a Grupei “Valoare 2”, în fața celor de la CSM București, unul dintre cele mai importante nume din handbalul românesc, atât la senioare, cât și la nivel juvenil.

Scorul a fost CSM Unirea Slobozia-CSM București 26-39 (15-19)

“Îmi asum , alături de echipă, această înfrângere. Sunt mulțumit de prestația tuturor fetelor, singurul lucru pe care li-l reproșez fiind faptul că, în ciuda a ceea ce am vorbit înainte de meci, au intrat prea timorate. Dacă ar fi avut mai multă încredere în potențialul lor, rezultatul final ar fi fost, cu siguranță, mult mai strâns”, a declarat antrenorul Alexandru Ivan.

Au marcat pentru formația CSM Unirea Slobozia: Mateescu 5 goluri, Trifa 5, Ciochinaru 5, Sîrghi 4, Oprea 4, Chirca 3.

“O mare bucurie o reprezintă faptul că tinerele noastre handbaliste au jucat în fața unei săli pline și entuziaste, încă o dovadă că, în orașul nostru, handbalul continuă să fie iubit. Le mulțumim tuturor celor care au fost, astăzi, alături de echipa orașului Slobozia!” – CSM Unirea Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*