Bărbat din Slobozia, reținut după ce a întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Paul Alexe

Poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au reținut ieri, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Slobozia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că, în perioada iunie 2023 – august 2023, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani din comuna Bărcănești, în timp ce locuia fără forme legale la locuința acesteia.

La data de 06 noiembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Ialomița.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*