Primul transport cu ajutoare umanitare din Fetești a ajuns, vineri, la Tulcea

Primul transport cu ajutoare umanitare din Fetești a ajuns, vineri, la Tulcea. FOTO Primăria Fetești

Impresionați de drama refugiaților ucraineni, locuitorii au răspuns afirmativ campaniei umanitare inițiate de Primăria municipiului Fetești și Consiliul Local, împreună cu unitățile școlare și spitalul municipal.

Donațiile colectate la hala din Piața Mare și la: Liceul Teoretic „Carol I”, Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu”, Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” precum și la Spitalul Municipal „Anghel Saligny” au fost centralizate și au fost transportate, vineri, la unul dintre centrele amenajate de Serviciul de Asistență Socială Tulcea. De aici, ele sunt oferite oamenilor care fug din calea războiului și trec granița pe la punctul de frontieră Isaccea pentru a se adăposti pe teritoriul țării noastre.

„Mulțumim pentru solidaritate și pentru sprijin feteștenilor care prin aceste donații, în funcție de posibilitățile fiecăruia, au întins și întind o mână de ajutor celor care trăiesc drama despărțirii de cei dragi și de liniștea pe care au avut-o pe timp de pace”, au transmis reprezentanții Primăriei Fetești.

Campania umanitară continuă, iar pe lângă instituțiile amintite, s-a alăturat și Protoieria Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*