Un bărbat din comuna Borănești este cercetat pentru proxenetism

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Paul Alexe

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au reținut ieri, 4 octombrie, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Borănești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada noiembrie 2018 – martie 2021, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi obținut foloase patrimoniale de la o persoană de sex feminin, ca urmare a practicării prostituției de către aceasta.

La data de 4 octombrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbat a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Ialomița.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*