Consiliul Judeţean Ialomița, convocat, luni, în ședință de îndată

Consiliul Județean Ialomița. FOTO G. M.
Consiliul Județean Ialomița. FOTO G. M.

Consiliul Judeţean Ialomița a fost convocat într-o ședință de îndată pentru ziua de luni, 17 ianuarie, de la ora 10.00.

Ședința este publică, se va desfășura on-line și va avea pe ordinea de zi discutarea și adoptarea unui singur proiect de hotărâre.

Este vorba despre proiectul de hotărâre privind asocierea județului Ialomița, prin Consiliul Județean Ialomița, cu județul Galați, prin Consiliul Județean Galați,  cu județul Brăila, prin Consiliul Județean Brăila și cu județul Călărași, prin Consiliul Județean Călărași, în vederea constituirii „Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru infrastructura de transport de interes strategic, în zona de Est și Sud – Județele Galați, Brăila, Călărași și Ialomița”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*