Echipamente medicale de ultimă generație, achiziționate cu fonduri europene nerambursabile, pentru Spitalul Municipal Fetești

Spitalul Municipal Fetești. FOTO Primăria Fetești

Spitalul Municipal „Anghel Saligny” Fetești a primit echipamente medicale de ultimă generație, achiziționate cu fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Proiectul, accesat de unitatea medicală, se află în derulare și are o valoare de 10.682.798,76 lei.

Potrivit Primăriei Fetești, echipele specializate lucrează la instalarea și punerea în funcțiune a aparaturii care acoperă aproape întreg spitalul.

Primarul municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, amintește că pe lângă proiectul depus prin Programul Național de Redresare și Reziliență privind reabilitarea dispensarului TBC, administrația publică locală este preocupată să identifice noi oportunități de finanțare care vizează creșterea calității actului medical, în zona noastră.

„Pe lângă asigurarea bazei materiale a spitalului, atât conducerea acestuia cât și autoritatea locală sunt preocupate de consolidarea echipei medicale prin atragerea de noi medici și implicit de noi specializări, de care să beneficieze pacienții din Fetești și din localitățile învecinate”, a precizat edilul.

Cel mai nou membru al echipei este medicul specialist neurolog, Teodora Parască. Începând de miercuri, 15 iunie, ea își desfășoară activitatea, de luni până vineri, în noul ambulatoriu dar în spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*