Un bărbat din Făcăeni a ajuns cu mașina în șanț după ce s-a urcat băut la volan

Polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină luni, 27 decembrie, în jurul orei 14.00, după ce, în centrul comunei Făcăeni, un autoturism a intrat în șanț.

La fața locului polițiștii au identificat autoturismul în cauză și conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 60 ani, din comuna Făcăeni, care în urma accidentului nu a suferit vătămări corporale.

Bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest Drager, care a indicat valoarea de 1,04 mg/l alcool în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Fetești unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*