RAJA oprește apa în cartierul Buliga din Fetești

RAJA a anunțat că joi, 23 mai 2024, echipele furnizorului de energie electrică vor executa lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor în zona localității Fetești – Buliga.

„Fără curent, Sursa de Alimentare cu Apă nu va putea funcționa, iar abonații din cartierul Buliga din orașul Fetești, vor rămâne fără apă potabilă, în intervalul orar 08.30 – 16.30.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor  relua alimentarea cu apă.

Totodată, rugăm consumatorii din zona afectată asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei” – RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*