Activități educative desfășurate de polițiștii ialomițeni pentru o copilărie în siguranță

Activități educative pentru o copilărie în siguranță. FOTO: IPJ Ialomița

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și ai Serviciului Rutier au desfășurat sâmbătă, 24 septembrie, activități de educație rutieră în Parcul Ialomița, din municipiul Slobozia.

Cu ajutorul laboratorului mobil de educație rutieră, cei mici au învățat semnificația indicatoarelor rutiere adresate traficului pietonal și semnificația culorilor semaforului, fiind instruiți și cum să circule în siguranță ca pietoni, pentru prevenirea evenimentelor rutiere. De asemenea, în cadrul activităților, au fost desfășurate jocuri interactive având ca tematică siguranța rutieră.

Copiii au beneficiat și de materialele preventive ce conțineau informații importante pentru siguranța acestora.

Activitățile de informare vor continua și în perioada următoare, educația rutieră a celor din jur reprezentând o prioritate pentru polițiștii ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*