O garsonieră din Slobozia, în care se aflau cantități mari de gunoi, a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă

Pompierii au reușit în scurt timp să lichideze incendiul. FOTO ISU Ialomița

În dimineața de 8 mai, în jurul orei 5.20, pompierii ISU Ialomița au fost solicitați să intervenim la stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră situată la parterul unui imobil cu 4 etaje din municipiul Slobozia.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o autosanitară SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul garsonierei, în care erau depozitate cantități mari de gunoi menajer. Pompierii au reușit localizarea și lichidarea rapidă a incendiului. La momentul izbucnirii incendiului, în garsonieră se afla proprietara în vârstă de aproximativ 67 ani, care din fericire nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise, proprietara a lăsat o lumânare aprinsă nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*