Incendiu produs la o casă în comuna ialomițeană Manasia. Proprietara casei a suferit un atac de panică și a ajuns la spital

Incendiu produs la o casă în comuna Manasia. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, au fost solicitați să intervină luni, 26 iulie, la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din comuna Manasia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării.

„La sosirea forțelor de intervenție, focul se manifesta la acoperișul casei. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, salvatorii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de flăcări. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei casei. în vârsta de 64 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Incendiu produs la o casă în comuna Manasia. FOTO ISU Ialomița

În incendiu au ars părți din acoperișul din lemn învelit cu tablă și țiglă al locuinței, pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați. Totodată, s-au degradat mai multe bunuri electrocasnice, materiale textile, precum și mobilierul din bucătărie.

Cel mai probabil focul a pornit în urma unui scurtcircuit la instalația electrică a locuinței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*