Președintele CJ Ialomița: “Lucrările de reabilitare a Conacului Bolomey au intrat în faza finală”

Conacul Bolomey. FOTO Facebook Marian Pavel

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a anunțat că lucrările de reabilitare a Conacului Bolomey au intrat în faza finală.

El a mai spus că își dorește ca acest conac să devină un punct de referință pentru iubitorii de artă și istorie.

Lucrările de reabilitare a Conacului Bolomey au intrat în faza finală! Acest loc de patrimoniu istoric a fost adus la viață cu eforturi susținute și dedicare.

Cu ajutorul unor echipe talentate și pasionate, reușim să restabilim frumusețea și măreția acestei bijuterii arhitecturale din județul nostru.

Aici, la Conacul Bolomey, istoria se împletește cu prezentul, iar fiecare detaliu este repus în valoare cu grijă pentru a păstra autenticitatea.

Ne dorim ca Bolomey să devină un punct de referință pentru iubitorii de artă, istorie și frumos și așteptăm cu nerăbdare să vă primim în curând pentru a explora istoria și cultura ce îmbrățișează acest conac magnific” – Marian Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*