Peste 160 de sancțiuni și șapte permise reținute, în urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni pentru siguranța cetățenilor

Intervenții și acțiuni ale polițiștilor din Ialomița pentru siguranța cetățenilor. FOTO: IPJ Ialomița

Polițiștii din județul Ialomița au desfășurat o amplă acțiune în ultimele 24 de ore, cu scopul de a asigura siguranța cetățenilor și de a menține un climat de ordine și liniște publică. Peste 70 de polițiști au fost mobilizați în toată regiunea pentru a descuraja săvârșirea unor fapte antisociale.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, în cadrul acestei operațiuni au fost organizate filtre rutiere în mediul urban și rural, cu scopul de a identifica și sancționa conducătorii auto care încalcă regulile de circulație și pentru a preveni accidentele de circulație. Polițiștii au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 56.820 de lei.

De asemenea, au fost înregistrate și intervenții la 76 de evenimente, dintre care 72 au fost semnalate prin apelul de urgență 112. Polițiștii au constatat 10 infracțiuni, printre care trei contra persoanei, cinci contra patrimoniului și două infracțiuni flagrante la regimul rutier.

În ceea ce privește siguranța în trafic, polițiștii au reținut șapte permise de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare pentru neregulile constatate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*