ILnews TV: Cătălin Grigore, vicepreședinte Consiliul Județean Ialomița: “Avem un buget generos pentru nevoile județului nostru și lăudabil ca și proporționalitate, cu două treimi alocate proiectelor de dezvoltare”

Vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore. FOTO Paul Alexe

Proiectul bugetului județului Ialomița s-a aflat, recent, în dezbatere publică. Conform proiectului de buget pentru anul 2021, acesta se ridică la o valoare de 382.016 mii lei, fiind structurat, pe secțiuni, în raport de 68 la sută (259.965 mii lei) pentru secțiunea de dezvoltare, respectiv 32 la sută (122.051 mii lei) pentru secțiunea de funcționare.

Jurnalistul Paul Alexe a discutat la ILnews TVpe marginea proiectului de buget cu vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore, pentru a afla care sunt cele mai importante programe cuprinse la finanțare pentru anul în curs și care sunt sectoarele de activitate considerate a fi prioritare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*