FOTO Ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Fetești capătă forma finală

La Ambulatoriul de Specialitate a Spitalului Municipal fetești a fost turnată placa de la ultimul etaj. FOTO Primăria Fetești

Constructorii au turnat ultima placă, cea de la etajul 1 al Ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Fetești. De asemenea s-au început lucrările la acoperiș, la zidăria din demisolul și parterul clădirii, precum și la instalația electrică.

Noua policlinică din orașul Fetești va avea 19 cabinete medicale și două laboratoare: unul de analize medicale și unul de radiologie și imagistică medicală.

Documentația pentru obținerea fondurilor europene a fost depusă în urmă cu trei ani, iar contractul de finanțare a fost semnat în luna mai a anului 2019.

Valoarea investiției este de 10.692.543,64 lei, din care 7,4 milioane de lei sunt fonduri nerambursabile obținute prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională, aproximativ 3.000.000 de lei sunt de la bugetul de stat, iar 200 000 de lei provin din bugetul local.

Termenul de finalizare a proiectului este luna ianuarie 2021.

De serviciile medicale oferite de Ambulatoriul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” vor beneficia atât feteștenii cât și locuitorii din comunele învecinate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*