ILnews TV: Alexandru Potor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Slobozia: “Am pregătit o strategie eficientă, pentru a transforma Slobozia într-o comunitate modernă, susținută de cea mai bine pregătită echipă în administrație!”

Alexandru Potor, candidat al PSD la Primăria Slobozia

Municipiul Slobozia resimte febra apropiatelor alegeri locale, în urma cărora locuitorii orașului reședință a județului Ialomița vor desemna omul care va conduce administrația publică locală pentru (cel puțin) următorii patru ani. Tradiția post-decembristă, a primarilor social-democrați la Slobozia, se dorește a fi continuată de Alexandru Potor (42 ani), un politician ce face parte din noul val al clasei politice românești.

Economist de profesie, specializat în management administrativ, Alexandru Potor are în CV două posturi de secretar de stat, la Ministerul Agriculturii, respectiv Ministerul Fondurilor Europene. Într-o discuție cu jurnalistul Paul Alexe, Alexandru Potor a creionat viziunea sa asupra modului în care Slobozia se poate transforma într-un municipiu modern, viu, european, în care banul public să fie cheltuit în mod eficient și în folosul comunității.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Ialomița

– Executat de SC CityDigital Media SRL – portal: www.ILnews.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21200019

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*