Incendiu la o casă din municipiul Urziceni din cauza unui coș de fum deteriorat

Incendiu la o casă din municipiul Urziceni. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină, marți seară, în jurul orei 18.45, pentru a stinge focul ce cuprinsese o casă din Urziceni.

Potrivit ISU Ialomița, la fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se la nivelul acoperișului casei, în zona coșului de evacuare a fumului. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, militarii au acționat mai bine de o oră și jumătate. Nu au existat victime, salvatorii reușind prompt să limiteze pericolul de extindere la întregul acoperiș”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

A ars o grindă din lemn aflată în apropierea coșului de fum. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*