O femeie de 43 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în Iazu, județul Ialomița

O femeie de 43 de ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut în Iazu, județul Ialomița. FOTO ISU Ialomița

Un accident rutier, petrecut între două autoturisme în care se aflau cinci persoane, s-a produs joi, 5 noiembrie, în jurul orei 14.10, pe DN 21 la intrarea în localitatea Iazu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-a deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Slobozia.

„În urma evenimentului, doar o persoană de sex feminin în vârstă de 43 de ani a necesitat îngrijiri medicale, ulterior aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablarea carosabilului.

O femeie de 43 de ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut în Iazu, județul Ialomița. FOTO ISU Ialomița

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*