Angajări din sursă externă la Jandarmeria Ialomița

Jandarmii sunt pregătiți să intervină. FOTO Jandarmeria Ialomița

Jandarmeria Ialomița  scoate la concurs 2 posturi de ofițer din sursă externă, prin încadrare directă/ rechemare în activitate (cadre militare).

Este vorba de un post ofițer specialist II la Serviciul Logistic – Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului și de un post ofițer specialist I la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației.

Cererea de înscriere și documentele constitutive ale dosarului de recrutare se transmit în format complet, scanate, până la data de 04 iunie a.c., ora 23.59, la adresa de email concurs@jandarmeriaialomita.ro.

Concursul pentru fiecare post în parte constă în susținerea unui test scris – tip grilă.

Informații cu privire la locul și ora susținerii probelor vor fi comunicate ulterior pe platforma https://hub.mai.gov.ro, platformă care conține anunțurile în integralitate și mai multe detalii precum condițiile ce trebuie îndeplinite, formularele și modelele documentelor costitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia.

Detalii suplimentare referitoare la desfășurarea fiecărui concurs în parte, se pot obține accesând site-ul Jandarmeriei Ialomița, apelând numărul de telefon 0243/231057, interior 24507, în zilele lucrătoare, între orele 09.00-15.00, ori de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, situat în municipiul Slobozia, Aleea Jandarmeriei, nr. 1, județul Ialomița.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*