Finanțiștii ialomițeni au colectat, în primele 11 luni ale anului, peste un miliard de lei

FOTO Pixabay

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în perioada ianuarie – noiembrie, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 1.035,32 milioane de lei, cu 3,39 milioane de lei mai mult decât în aceeaşi perioada a anului precedent.

Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate atât prin conformare voluntare la plată precum și prin măsurile de executare silită, se prezintă astfel:

  • bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 410,80 milioane de lei;
  • la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 431,28 milioane de lei;
  • la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 14,34 milioane de lei;
  • la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 178,90 milioane de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*