Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în orașul Țăndărei

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sprijinite de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi ialomițeni și efective din cadrul Biroului pentru Imigrări Ialomița, au acționat în Țăndărei pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea încălcării normelor legale și asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră și ordine publică.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, au fost aplicate 82 de sancțiuni contravenționale, 69 dintre acestea fiind date pentru abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, fiind totodată retrase 22  certificate de înmatriculare și reținute nouă permise de conducere.

Polițiștii rutieri au acționat cu aparatul radar și cel alcoolsopic, în vederea impunerii disciplinei participanților la trafic și combaterii producerii unor evenimente rutiere. În total au fost legitimate 198 persoane și controlate 175 de autovehicule.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind verificate șapte societăți comerciale de pe raza orașului Țăndărei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*