Locotenent-colonelul Nicu Laurențiu este noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița
Locotenent-colonelul Nicu Laurențiu, noul șef al IJJ Ialomița

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița are un nou inspector șef, locotenent-colonelul Nicu Laurențiu fiind numit, marți, la conducerea instituției.

Ceremonia de predare/primire a comenzii operative a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomița de către locotenent-colonelul Nicu Laurențiu a avut loc, marți, în prezenţa colonelului Gavrilă Lucian din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Locotenent-colonel Nicu Laurențiu a fost împuternicit în funcţia de Inspector şef pentru o perioadă de 6 luni. Ofițerul a activat în cadrul jandarmeriei ialomițene pe întreg parcursul carierei sale, ultima funcţie ocupată fiind aceea de comandant de detașament.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*