Au demarat în Fetești lucrările de reparații și întreținere a mai multor străzi

Mai multe străzi din Fetești au intrat în procesul de reparare și asfaltare. FOTO Primăria Fetești

Administrația publică din Fetești a demarat lucrările de reparații și întreținere pe mai multe străzi din Fetești. Acestea se vor realiza de către societatea Drumuri Municipale, deja fiind începută activitatea de reparații pe strada Independenței.

Lucrări similare se vor derula, în următoarele zile, pe străzile: Garofiței, Aleea Vilelor, Carpați – pe tronsonul de la fostul Club al Elevilor până la intersecția cu strada Ceahlău, Panait Istrati, Ioan Slavici și Matei Basarab – de la intersecția cu strada Țăndărei și până la intersecție cu strada Bărăganu.

.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*