Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni, în cursul zilei de ieri, pe raza localității Țăndărei

Peștele a fost confiscat de către oamenii legii. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești, în timp ce patrulau în cursul zilei de 16 februarie pe DN 2A în vederea prevenirii și combaterii braconajului piscicol, au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din orașul Hârșova.

În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că în interiorul acestuia se afla cantitatea 163 de kg de pește din specia caras, deținută și transportată fără documente legale.

Cantitatea de pește a fost confiscată, fiind predată Direcției Sanitar Veterinare Ialomița în vederea luării măsurilor ce se impun.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de deținerea și transportul fără documente legale a peștelui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*