Incendiu produs la un restaurant din municipiul Slobozia. Nicio persoană nu a fost rănită

Incendiu produs la un restaurant din municipiul Slobozia. Nicio persoană nu a fost rănită

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină luni, 18 iulie, în jurul orei 11.20, pentru stingerea unui incendiu ce izbucnise la un restaurant din municipiul Slobozia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat salvatori din cadrul Detașamentului Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă. Ulterior, la fața locului au fost suplimentate forțele cu o autoscară mecanică și o cisternă. În plus, în sprijinul acestora a intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița.

Nu au fost surprinse victime în interior, iar forțele de intervenție au acționat imediat pentru lichidare incendiului și evacuarea fumului din interiorul locației.

Focul a fost stins după aproximativ două ore de intervenție. Cauza de producerea a incendiului se află în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*