Au fost aprobate Normele anuale de venit valabile în anul 2024

FOTO Pixabay

La sediile Administrației Județene a Finanțelor Publice Slobozia, str. M. Basarab nr.14 precum și la serviciile fiscale Urziceni str. Str. Revoluției nr. 11 A și Fetești str. Ceahlăului Bl. ANS 44, parter, a fost afișată Decizia nr. 7194 din 19.12.2023 referitoare la aprobarea normele de venit anuale, valabile pentru anul 2024 pentru contribuabilii care realizează venituri din desfășurarea activităților de producție, comerț și prestări servicii pentru care venitul net se determină pe baza normelor de venit potrivit prevederilor art.69 din Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal, la nivelul județului Ialomița.
Contribuabilii pot accesa gratuit, Normele anuale de venit valabile în anul 2024 la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Ploiesti/IL_norme_venit2024.pdf

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*