Ambulatoriul din cadrul Spitalului Municipal Urziceni va fi extins și dotat printr-o investiție de aproximativ 10,7 milioane lei

Spitalul Municipal Urziceni. FOTO Primăria Urziceni

Sistemul sanitar din Urziceni beneficiază de o infuzie de peste zece milioane de lei prin programul Regio. Banii sunt destinați pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului Corp C din cadrul Spitalului Municipal Urziceni.

Prin implementarea proiectului cu titlul „Extindere și dotare Ambulatoriu Corp C din cadrul Spitalului Municipal Urziceni”, administrația locală a Municipiul Urziceni, în calitate de beneficiar de finanțare Regio, își propune să îmbunătățească, din punct de vedere calitativ, serviciile medicale furnizate în regim ambulatoriu, precum și gradul de accesibilitate a populației la acestea.

Pentru consolidarea serviciilor medicale ale Ambulatoriului, investițiile se ridică la o valoare totală de 10.699.777,79 RON

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*