Acțiune a poliției rutiere din Fetești, pe linia prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză

Aparat radar în trafic. FOTO Cătălin SCHIPOR

Șoferii care au încălcat viteza regulamentară au fost sancționați de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Feteşti, în cadrul unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă organizată pe 16 februarie. 

Pentru abaterile săvârșite, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, din care 46 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare de peste 19.500 de lei.

La acțiune au fost folosite autospecialele din dotarea I.P.J. Ialomița, prevăzute cu aparatură video – radar de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, acțiunea desfășurându-se în zonele și intervalele orare în care au fost înregistrate accidente rutiere pe raza municipiului Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*