Opt persoane, prinse în flagrant în timp ce furau peste o tonă de fier vechi din incinta unei societăți

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

Opt persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 44 de ani, toate din municipiul Urziceni, au fost surprinse în flagrant de polițiști duminică, 19 iunie, în timp ce sustrăgeau deșeuri feroase din incinta unei societăți comerciale și le încărcau într-o autoutilitară.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că persoanele încărcaseră în autovehicul cantitatea de 1.120 kg deșeuri feroase, acestea fiind restituite unității economice.

Autoutilitara utilizată a fost ridicată și indisponibilizată, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „furt calificat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*