Fermierii din Ialomița, invitați la primul târg de agricultură dedicat fermei de familie

Teren agricol. FOTO stevepb

Fermierii din județul Ialomița sunt invitați, de joi până sâmbătă, în perioada 13 – 15 octombrie, la primul târg de agricultură dedicat fermei de familie. Evenimentul are loc pe Autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 23, ieșirea de la Bolintin-Deal. Locația exactă unde se desfășoară târgul dedicat fermei de familie este în parcul industrial CTPark Bucharest West.

Deschiderea oficială a târgului Forța Fermierilor Expo – FFExpo 2022 are loc joi, 13 octombrie, de la ora 10.00, fiind deja confirmată participarea ministrului Agriculturii, Petre Daea, la eveniment. La eveniment au fost invitați agricultori importanți din toate regiunile țării, iar în cadrul Congresului Fermierilor, aceștia vor lua cuvântul pentru a prezenta situația din fermele lor, precum și problemele cu care se confruntă.

În cadrul târgului sunt prezente cele mai importante companii de agribusiness care furnizează produse și servicii dedicate fermei de familie: tractoare, utilaje agricole, îngrășăminte, fertilizatori, semințe cultura mare, semințe legume, pesticide, materiale legumicultură, consultanță pentru accesarea fondurilor europene, servicii de analiză sol și studii pedologice, digitalizare fermă, material săditor (bulbi, puieți). De asemenea, nu vor lipsi legumele românești și produsele tradiționale, dar și bucate delicioase preparate chiar la târg și care pot fi savurate în spațiul special amenajat.

Program Forța Fermierilor Expo 2022

joi, 13 octombrie

  • 09.00 – 10.00 Primirea invitaților
  • 10.00 – 11.00 Lansarea ediției speciale ”Viitorul Satului Românesc”
  • 11.00 – 14.00 Congresul Fermierilor 2022, ediția de toamnă
  • 14.40 – Balul Fermierilor 2022 & Socializare

vineri, 14 octombrie

  • 10.00 – 14.00 Agrointeligența SUMMIT 2022 – Eveniment în care companiile de agribusiness vor prezenta fermierilor noutățile acestei toamne, precum și ofertele speciale și de interes pentru agricultori.

sâmbătă, 15 octombrie

  • 10.00 – 12.00 Ziua Zootehniei – Prezentări ale animalelor cu genetică premium prezente la expoziție – ovine, caprine, bovine.
  • 13.00 – Degustare produse din carne de vită din rasa Bălțată Românească tip Simmental (linia de carne).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*