CJ Ialomița stabilește prețurile medii ale produselor agricole în acest an pentru calcularea veniturilor obținute din arendarea terenurilor agricole

Consiliul Județean Ialomița a emis o hotărâre privind stabilirea prețurilor medii ale produselor agricole, cu scopul de a calcula veniturile anuale brute obținute din cedarea folosinței bunurilor prin arendare, pentru anul 2023. Această hotărâre vine ca urmare a examinării multiplelor documente și avize din partea autorităților competente.

Potrivit noilor prevederi, prețurile medii stabilite pentru produsele agricole sunt următoarele: grâu – 0,80 lei/ kg, orz – 0,70 lei/ kg, rapiță – 1,50 lei/ kg, floarea soarelui – 1,50 lei/ kg și porumb – 0,80 lei/ kg. Aceste valori vor fi utilizate pentru determinarea veniturilor brute obținute din arendarea terenurilor agricole în anul 2023.

Hotărârea Consiliului Județean Ialomița abrogă o decizie anterioară privind stabilirea prețurilor medii ale produselor agricole, luată în data de 15 decembrie 2022. Noul act normativ, ce intră în vigoare la data de 1 iulie 2023, va fi comunicat către Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ploiești, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița și Instituția Prefectului – Județul Ialomița pentru implementare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*