Zi plină de emoții la sediul ISU Ialomița: cinci ofițeri și 48 de subofițeri au fost avansați în grad

Avansări în grad la ISU „Barbu Catargiu” al județului Ialomița

La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, pe platoul din incinta Detașamentului Slobozia, a avut loc vineri, 30 iulie, o festivitate de avansare în gradul următor, la termen pentru cinci ofițeri și 48 de subofițeri din rândurile pompierilor militari ialomițeni.

În același cadru festiv, inspectorul șef – colonelul Laurențiu – Augustin Bâcu – a dat citire ordinului de numire în funcția de Adjunct al Inspectorului Șef, al doamnei locotenent colonel Diana – Florentina Rotaru, care a promovat concursul organizat pentru ocuparea acestei funcții și ordinului de acordare a gradului de sublocotenent pentru un absolvent al Academiei Tehnice Militare “Ferdinand I” – Nicușor – Bogdan Drăghici, repartizat la inspectoratul nostru.

În semn de apreciere la aceste momente, alături de pompieri a fost și prefectul Județului Ialomița, domnul Mihai-Andrei Tănăsescu.

„Înaintarea în gradul următor este un moment important pentru fiecare militar, cu o încărcătură emoțională deosebită. Felicitări colegei pentru noua funcție, colegilor avansați și mult succes noului camarad”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*